Honlap készítés

Jelentős bevétel növekedést érhet el!
Egy jól felépített weboldallal, pontosan kidolgozott web marketinggel, hatásos arculattal szinte bármelyik kis vagy közepes vállalkozás jelentős bevétel növekedést érhet el!

Bízza szakemberre !
malacka_1.JPGEhhez nem kellenek milliók, nem kell hozzá informatikai végzettség, nem kell hozzá több idő vagy munkaerő! Elég, ha szakemberre bízza!

9 éves tapasztalat, 100 elégedett ügyfél!
Cégünk több, mint 9 éve segíti a kis és középvállalkozásokat abban, hogy minél nagyobb ismertségre tegyenek szert az interneten.

Hatékony eszközt adunk!
Mi nem "csak" honlapot készítünk, hanem egy hatékony eszközt adunk a kezükbe, hogy sikeresen növeljék bevételeiket, forgalmukat.
Mi nem dolgozunk drágán! De olcsón sem! Úgy gondoljuk, hogy a minőségi munkát tisztelni kell.

Egy kis szakma:
Honlapjaink Apache / MySQL szervereken PHP és Javascript nyelven, XHTML szabvány szerint készülnek. Rendszereinket javarészt egyedileg fejlesztjük, igény esetén használunk Wordpress tartalomkezelő rendszereket is.

apache_powered.gif k_mysql.gif php-power-micro.jpg k_roundcube.jpg k_firefox.gif

 Egyedi webdizájn

webdesign81.JPGHa szeretne kitűnni az átlagból, ha egyedi elképzelése van honlapjáról, jó helyen jár!
Mi elkészítjük elképzelését, egyedi ötleteit és ha megengedi szakmai tapasztalatainkat is megosztjuk Önnel, hogy minél "ütősebb" honlapja legyen.

De más módja is van annak, hogy egyedi legyen. Hívjon fel és megbeszéljük mi az amire szüksége van! Tel: 06-30/ 415-5324

 

Sablon dizájn

webdesign33.JPG A honlap sablonok több módon is segítenek Önnek.

1. Ha nincs ötlete milyen honlapot szeretne, válogathat a különböző témájú honlap mintákból és hamarosan ráérez, hogy is nézzen ki honlapja.

2. Ha valamelyik honlapot annyira megkedvelte, hogy szeretné, hogy az Öné is ugyanúgy nézzen ki, akár azonnal meg is veheti ( bankkártyával, vagy Pay Pal-on keresztül).
Ahhoz azonban, hogy ezt átalakítsa, programozói szaktudásra van szüksége.
És ekkor ismét itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Ha velünk készítteti honlapját a sablonok árát nem kell pluszban kifizetnie, mi azokat megvásároljuk Önnek.

3. Érdemes átgondolni azt a lehetőséget is, hogy ha csak egy ütős flash fejlécre volna szüksége, mennyibe kerülne egy egyedi flash banner tervezés ( lásd flash banner menüpontunkban) és mennyibe kerül, ha megveszi a sablont és abból csak a flasht használja fel. Higgye el, megéri!

A sablonokat Honlap sablonok menüpontunkból érheti el.

 

Adminisztrációs felület

puzzle2.JPG Azok számára, akik már használják az internetet és vállalkoznak arra, hogy honlapjukat maguk frissítsék, kiváló lehetőséget nyújt cégünk egyedi fejlesztésű Adminisztrációs felülete.

Ezen a jelszóval védett oldalon bármikor, akár percenként változtathat honlapja információ tartalmán, szövegeket és képeket cserélgethet, új információkat írhat ügyfeleinek.

Mindezt olyan egyszerűen, mintha egy e-mailt írna. Alig egy óra alatt megtanulható.
( Sőt, még a titkárnőjére is rábízhatja! )