Webáruház készítés

Az online pénztermelés egyre nagyobb teret hódít. A webáruházak egyenértékűek lettek a hagyományos üzletekkel, gyakran még magasabb forgalmat is produkálnak.

Cégünk évek óta készít webáruházakat, több kategóriából választhatnak ügyfeleink.

shop.jpg
Standard csomag

Ha nem akarnak túl sok pénzt befektetni, választhatják a Standard csomagot. Ez a csomag is tartalmazza egy kisebb webáruház minden funkcióját, ami a működéshez elengedhetetlen. Néhány kényelmi funkció kikapcsolásával viszont barátságos "nem pesti"  árakat tudunk biztosítani.

Deluxe csomag

Ha komolyabb webáruházat szeretnének, extra funkciókkal, mint például: rendelés követés, hírlevél küldő rendszer, kisker-nagyker vásárlási lehetőség, több nyelvű webshop stb, érdemes a Deluxe csomagot választania.

VIP csomag

VIP webshop csomagunkat pedig azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék saját külső rendszerükhöz integrálni a webshopot. Így megtakaríthatják az árufeltöltést, árváltozás gyakori módosítását stb. Hosszútávon rengeteg munkát és így munkabért takaríthatnak meg evvel a módszerrel. E csomag árai is jóval kedvezőbbek, mint a hasonló kategóriájú "mamut cégek" webshop árai.

Keressen bátran. Ingyenes, személyes tanácsadással segítünk Önnek a legoptimálisabb csomag kiválasztásában!

 

A webshop készítés során elsődleges szempontként az értékesítési célokat vesszük figyelembe. Munkánk során azt a fő irányvonalat követjük, hogy webáruházaink a kiemelkedően magaszínvonalú megjelenés mellett képesek legyenek a legnagyobb hatásfokkal eladni a benne szereplő termékeket.

Mindezt a webáruház készítése során a céltudatos keresőoptimalizált felépítéssel, illetve az eladást maximalizáló eszközökkel, mint a kapcsolódó termékajánlás, érjük el. Ezeknek köszönhetően lendületet, gyors beindulást, azonnal érezhető profitot és megrendelőink elégedettségét érjük el.

Webáruházaink: