Weboldal készítés

lap1.jpg
Jelentős bevétel növekedést érhet el!

Egy jól felépített weboldallal, pontosan kidolgozott web marketinggel, hatásos arculattal szinte bármelyik kis vagy közepes vállalkozás jelentős bevétel növekedést érhet el! Bízza szakemberre! Ehhez nem kellenek milliók, nem kell hozzá informatikai végzettség, nem kell hozzá több idő vagy munkaerő! Elég, ha szakemberre bízza!

Több, mint 10 éves tapasztalat, 100 elégedett ügyfél!

Egy kis szakma

Honlapjaink Apache / MySQL szervereken PHP 7 és Javascript nyelven, HTML 5 szabvány szerint készülnek. Rendszereinket javarészt egyedileg fejlesztjük, igény esetén használunk Wordpress tartalomkezelő rendszert is.

Egyedi webdizájn

Ha szeretne kitűnni az átlagból, ha egyedi elképzelése van honlapjáról, jó helyen jár! Mi elkészítjük elképzelését, egyedi ötleteit és ha megengedi szakmai tapasztalatainkat is megosztjuk Önnel, hogy minél "ütősebb" honlapja legyen. Ha nincs ötlete milyen honlapot szeretne, válogathat a különböző témájú honlap mintákból és hamarosan ráérez, hogy is nézzen ki honlapja.

Hívjon fel és megbeszéljük mi az amire szüksége van! Telefon: 06-30 / 415-5324

Adminisztrációs felület

Azok számára, akik már használják az internetet és vállalkoznak arra, hogy honlapjukat maguk frissítsék, kiváló lehetőséget nyújt cégünk egyedi fejlesztésű Adminisztrációs felülete. Ezen a jelszóval védett oldalon bármikor változtathat honlapja információ tartalmán, szövegeket és képeket cserélgethet, új információkat írhat ügyfeleinek.

Domain és tárhely szolgáltatás

Domain regisztráció szolgáltatásunkat a lehető leggyorsabb ügyintézéssel ajánljuk.

Általunk regisztrált címekhez a DNS fenntartás- és átirányítás a regisztráció időtartamára ingyenes.

- Magyar domain regisztráció ügyintézése, bármilyen belföldi magán- és jogi személy számára.

- Nemzetközi domain regisztráció garantáltan 24 óra alatt.

- Európai felső szintű domain nevek (.eu) regisztrációja 48 óra alatt.

 

Honlapjaink tárhelyét a Zigiton Kft. biztosítja.