Webshop készítés

emoney.JPG Pár évvel ezelőtt még kuriózum volt egy-egy kis cégnek webáruházat készíteni.
Manapság viszont már az csodabogár, aki nem akar magának webshopot.

Az online pénztermelés egyre nagyobb teret hódít. A webáruházak egyenértékűek lehetnek
a hagyományos üzletekkel, egyre gyakrabban még magasabb forgalmat is produkálnak.

Az internetes vásárlás növekedő tendenciája évi 30-50 %. Ki hagyna ki egy ilyen üzletet?

Cégünk évek óta készít webáruházakat. Több kategóriából választhatnak ügyfeleink.
shop.jpg
Ha nem akarnak túl sok pénzt befektetni, választhatják a Standard csomagot.
Ez a csomag is tartalmazza egy kisebb webáruház minden funkcióját, ami a működéshez elengedhetetlen. Néhány kényelmi funkció kikapcsolásával viszont barátságos "nem pesti"  árakat tudunk biztosítani.

Ha komolyabb webáruházat szeretnének, extra funkciókkal, mint például: bankkártyás fizetés, rendelés követés, hírlevél küldő rendszer, kisker-nagyker vásárlási lehetőség, több nyelvű webshop stb, érdemes a Deluxe csomagot választania.

grow-chart.jpg VIP webshop csomagunkat pedig azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék saját külső rendszerükhöz integrálni a webshopot. Így megtakaríthatják az árufeltöltést, árváltozás gyakori módosítását stb. Hosszútávon rengeteg munkát és így munkabért takaríthatnak meg evvel a módszerrel. E csomag árai is jóval kedvezőbbek, mint a hasonló kategóriájú "mamut cégek" webshop árai.

Keressen bátran. Ingyenes, személyes tanácsadással segítünk Önnek a legoptimálisabb csomag kiválasztásában!

e-commerce.jpg A webshop készítés során elsődleges szempontként az értékesítési célokat vesszük figyelembe. Munkánk során azt a fő irányvonalat követjük, hogy webáruházaink a kiemelkedően magaszínvonalú megjelenés mellett képesek legyenek a legnagyobb hatásfokkal eladni a benne szereplő termékeket.

Mindezt a webáruház készítése során a céltudatos keresőoptimalizált felépítéssel, illetve az eladást maximalizáló eszközökkel, mint a kapcsolódó termékajánlás, érjük el. Ezeknek köszönhetően lendületet, gyors beindulást, azonnal érezhető profitot és megrendelőink elégedettségét érjük el.

Webáruházaink:

www.asvanybolt.hu (Új)

www.charmoni.hu

www.kappahv.hu

www.amunkaruha.hu

www.irodaaruhaz.hu

www.gyogysarok-szolnok.hu (Új)

www.kazanabc.hu

www.gibigyongy.hu

www.h-dekor.hu

www.polgar-tarsak.hu